Boot Holland

Boot Holland staat voor de deur en het team van Botentekoop.nl is daar natuurlijk ook groots aanwezig. Zoals altijd delen wij daar ons Botentekoop Magazine uit, maar er is meer. Dit jaar hebben we namelijk een bijzondere winactie met niet één, niet twee, maar met maar liefst drie fantastische prijzen!

Nog veel leuker is het feit dat we deze winactie niet alleen doen, we werken namelijk samen met Daemes & Heeren. Tijdens Boot Holland ben je van harte welkom in onze stand (4009 en 4010). Dankzij de samenwerking dit jaar met Daemes & Heeren, kunnen wij een interessant programma aanbieden over sloepen. Het programma bestaat volledig uit zeer leerzame en vooral leuke presentaties. Lees hier het programma.

Prijzen winactie Boot Holland

1. Een dag varen in een Cesta Toervlet

Een hele dag varen in een het mooie Friesland, wie wil dat nou niet? Geniet van een dagje varen met maximaal 6 mede-schippers in een mooie sloep van Watersport bedrijf Turfskip! Een gehele dag van 09:00 t/m 17:00 is de sloep van jullie. Beleef samen het mooie Friesland of het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Je hoeft slechts twee weken van te voren te reserveren.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Watersportbedrijf / Yachtcharter Turfskip

Watersportbedrijf / Yachtcharter Turfskip
Turfkade 15
8539 SV Echtenerbrug
Tel. 0031 (0)514 541 467I
Info@turfskip.com
www.sloepverhuur.info
www.turfskip.com

Bekijk de voorwaarden: https://sloepverhuur.info/nl/dagverhuur

2. Een dag varen in een Langweerder Sloep

De Langweerder sloep biedt veel luxe en comfort en met de geringe doorvaarthoogte zijn de gezellige slootjes en vaartjes van Friesland zeer goed bereikbaar. Ideaal want ook met deze sloep zou jij wel eens een hele dag kunnen gaan varen in Friesland! Dan moet je alleen even meedoen met de winactie… De sloep is uitgerust met zit- en rugkussens en een zwemtrap. Er is zitgelegenheid voor maximaal 6 personen, perfect voor jou en je familie of vriendengroep. De sloep is beschikbaar van 09:00 t/m 18:00 en kan gereserveerd worden op basis van beschikbaarheid.

Deze prijs wordt mede mogelijk gemaakt door: Langweerdersloep

Langweerdersloep
Pontdyk 8F
8525 GG Langweer
Tel. 0513 499 010
info@langweerdersloep.nl

Bekijk de voorwaarden: https://www.langweerdersloep.nl

3. Overnachting in een energie neutrale Vakantie-Lodge

Tusken de Marren is een prachtig vakantiepark in Friesland aan het water. Tusken de Marren is Fries voor ‘tussen de meren’ en daar bevindt het park zich ook letterlijk. Het recreatiepark en alle vakantiehuizen liggen aan het water en iedere accommodatie is voorzien van een eigen aanlegsteiger. Perfect voor liefhebbers van water, de natuur en watersporten. Geniet van een weekend of midweek samen met maximaal 4 personen in deze speciale Vakantie-Lodge. (Deze prijs kan niet worden verzilverd tijdens schoolvakanties.)

Deze prijs wordt medemogelijk gemaakt door: Tusken de Marren

Recreatiepark Tusken de Marren
Ljouwerterdyk 63
8491 ML AKKRUM
Tel. 085-8880520
receptie@tuskendemarren.nl

Meer informatie:https://www.tuskendemarren.nl

Deelnemen aan deze winactie

Na het lezen van al deze prijzen denk je natuurlijk aan maar één ding: ‘Hoe doe ik mee?!’ Gelukkig is het meedoen aan deze winactie ontzettend simpel! Om mee te kunnen doen hoef je slechts het volgende te doen:

Vul het onderstaande formulier in en maak direct kans op een van deze fantastische prijzen.

Onze stand

Kom zeker even langs bij onze stand (4009 en 4010). Dit kan natuurlijk voor de gezelligheid maar ook om mee te doen met onze winactie. Daarnaast krijg je zoals altijd een gratis Botentekoop.nl Magazine van ons mee. Wij hebben er ontzettend veel zin in. Tot dan!

Ben je op zoek naar een nieuwe of gebruikte sloep? We hebben een groot aanbod. Neem gerust een kijkje op onze website: ons sloepenaanbod. Meer watersportnieuws vind je hier.