Het zijn YAM zomermaanden! Tot en met 31 juli wordt daarom extra “zomervoordeel” gegeven op de toch al zeer scherp geprijsde YAM boot- motorcombinaties.

Een YAM boot is een gebruiksvriendelijke, robuuste plezierboot, ideaal als bijboot om vanaf je geankerde jacht de kant te bereiken. Ook voor de kids een prima boot om de beginselen van watersporten te leren. Spring daarom dit jaar in een YAM en voeg je bij de duizenden gelukkige eigenaren die je voorgingen. De boten staan bekend om hun eenvoudige en robuuste ontwerp, het gebruiksgemak en de scherpe prijs-kwaliteitsverhouding. Ook is een YAM boot compact op te bergen om gemakkelijk en zonder zorgen mee te nemen in de caravan of camper op vakantie. Er zijn maar liefst 11 modellen, allemaal met de ijzersterke Yamaha reputatie van betrouwbaarheid. Het ontwerp staat garant voor geweldige vaareigenschappen, wendbaarheid en prestaties, terwijl de robuuste drijvers en de brede boeg comfort en veiligheid bieden. Voeg daar een door en door betrouwbare Yamaha-buitenboordmotor met aansprekende prestaties aan toe en je hebt een onverslaanbare combinatie.

Kortom: Yam boten zijn zeer gemakkelijk te bedienen en te besturen. Ze beschikken over stevige bodems in een opblaasbare uitvoering, van hout of aluminium. Een robuuste stootlijst rondom beschermt de tube. Ideaal voor vakanties en vrijetijd. De doordachte, stijlvolle afwerking combineert plezier met comfort. De boten zijn eenvoudig op te pompen, te dragen en op te bergen.

Yam

YAM aluminium rib’s

Nieuw in de range zijn de Aluminium RIB modellen. Daarmee zijn deze opblaasboten uitermate geschikt om als tender ingezet te worden. Tot dusver bestond het programma uit de series Basic Tender, Sport en Sport Tender. De stevige aluminium romp en bodem van de nieuwe TA-serie vormt een geheel met de PVC 1100 Decitex drijvers. De ontwerpers van YAM zijn erin geslaagd om een lichte, maar toch sterke V-romp te ontwikkelen. Dit maakt het mogelijk om met gemak de kleine modellen op het dak van een auto te kunnen vervoeren. Het kleinste model weegt 36 kilogram, de grootste slechts 48,5 kilogram.

De TA-serie is leverbaar in drie lengtematen, te weten 2,42 meter, 2,65 meter en 3,07 meter. Alle modellen zijn voorzien van drie stevige hijsogen, zodat deze YAM RIB’s gemakkelijk en bovendien stabiel in davits kunnen worden gehangen. Dankzij de compacte bouw met een maximale breedte van 1,59 meter is plaatsing op het zwemplateau uiteraard ook goed mogelijk. Het grootste model, de 310 TA, is net zoals de 310 TAf naar keuze ook leverbaar met een vlakke aluminium bodem. Bijzonder handig is de hierin opgenomen opbergruimte. Optioneel kan dit model ook worden uitgevoerd met een comfortabele Jockey Console.

Standaard levert YAM de TA-serie met een zitbank, bevestiging voor de brandstoftank, peddels, voetpomp en een reparatie-set. Qua maximaal toegestaan motorvermogen geldt respectievelijk 3,7 kW/5 pk voor de 240 TA en 7,4 kW/9,9 pk voor de 270 TA. Voor het grootste model, de 310 TA is een buitenboordmotor van maximaal 14,7 kW/20 pk toegestaan.

Geïnteresseerd? Bestel dan nu een YAM boot- motorcombinatie met extra zomervoordeel gedurende de maanden juni en juli 2018.

Klik HIER voor meer informatie.