yamaha

Tijdens de Hengelsport- en Visbotenbeurs van 29 november t/m 1 december 2019 in de Utrechtse Jaarbeurs zal Yamaha Marine Nederland op volle sterkte aanwezig zijn met visboten, buitenboordmotoren en nieuwe elektromotoren uit de Electric Drive range. Op standnummer 031 is elke bezoeker van harte welkom voor uitleg en advies over het ‘Yamaha Pro Fishing’ label.

Varen en vissen, Yamaha is er al jarenlang vertrouwd mee. Met betrouwbare buitenboordmotoren voor zeevissers en zoetwatervissers vanaf de portable 2,5 pk t/m het 425 pk powerhouse. Daarnaast met visboten uit aluminium, polyester, polyethyleen en boten in het RIB-segment. En, niet te vergeten, een milieuvriendelijke serie elektromotoren. Het Yamaha Pro Fishing label biedt een selectie van producten voor de veeleisende sportvisser. Met vooruitstrevende toepassingen ondersteunt het label de professionele en recreatieve sportvissers met technologieën als variabel sleeptoerentalregeling, het PrimeStart™ startsysteem en het unieke Power Trim- en Tiltsysteem.

yamaha

Yamaha Buitenboordmotoren

Op de Jaarbeurs in Utrecht neemt Yamaha uit haar brede range buitenboordmotoren een aantal sterke toppers mee zoals de Yamaha F30BEHDL, de F50HETL en de F100FETL. krachtige motoren met een uiterst efficiënt brandstofverbruik en een trillingarme loop onder alle omstandigheden.

Ieder elektrisch gestart model vanaf 20 pk kan worden gekoppeld aan Yamaha’s externe digitale instrumenten zoals een fishfinder en kaartplotter. Ook zijn er op de beurs diverse motoren voorzien van de multifunctionele stuurhendel met o.a. een trim- en trolling functie.

yamaha

Yamaha Visboten

Naast het buitenboordmotorensegment kent Yamaha Nederland een sterk groeiend aanbod in visboten. Voor de sportvissers zijn met name de boten van Linder, Pioner, G3 en Buster populair. Linder natuurlijk vanwege de lichtgewicht aluminium modellen met een solide constructie van twee schaaldelen en een verbindende kielstrip. Pioner boten vanwege het onverwoestbare polyethyleen waarmee ze al vanaf 1959 in Noorwegen worden gemaakt. De G3 boten door hun stabiele, onderhoudsvrije en onzinkbare constructie. En de aluminium Buster boten met legio duurzame modellen, van werkboten tot visboten.

buster

Elektromotoren

Met de nieuwe modellen in de Electric Drive serie, kan op de Hengelsport- en Visbotenbeurs kennis gemaakt worden met een opvallende Yamaha range aan milieuvriendelijke elektromotoren. Een aantal zijn voorzien van een krachtige en zuinige ‘Digital Maximizer’ motor. Met een zoutwatermodel als de MS20, een zuinige alleskunner als de MX18 en een krachtige topper als de M32 met 32 kg stuwkracht. Deze kun je met een eenvoudige duimschakelaar in het water plaatsen en met één hand weer uit het water halen. 

Meer informatie: www.yamahaprofishing.nl

Op zoek naar een visboot? Kijk dan eens op BotenteKoop.nl