zeilhandschoenen
Tim Wilkins,RS 500,GBR 625

Niet alleen voor wedstrijdzeilers onontbeerlijk, ook voor een recreatieve zeiler zijn goede zeilhandschoenen een aanvulling op je uitrusting. Het beschermt je handen tegen branden van lijnen, kou, zon en stoten. Daarbij is het comfortabel. Voor een goede pasvorm zijn de handschoenen ergonomisch gevormd en hebben ze een elastische rug om voldoende flexibiliteit te bieden.
Wat is de meest geschikte zeilhandschoen? Een dunne handschoen is geschikt voor de zomer, een warme neopreenhandschoen weer voor de winter. Voor een volledige grip zijn korte open vingers geschikter dan lange dichte vingers. Lange vingers bieden daarentegen weer meer bescherming.
zeilhandschoenen

Musto zeilhandschoenen Essential korte vinger

Ideaal voor warme omstandigheden. Versterkte Amara vingers en palmen maken de handschoenen optimaal flexibel. Slijtvaste stiksels zorgen voor een lange levensduur. De sluiting met klittenband geeft de handschoen een comfortabele pasvorm.
€ 22.50
www.georgekniest.nl
zeilhandschoenen

Musto zeilhandschoenen Essential lange vinger

Flexibele en slijtvaste zeilhandschoenen met amara wraparound gewatteerde palmen en vingers zijn bestand zijn tegen intensief gebruik aan dek. Schuurbestendige stiksels verlengen de levensduur van de handschoenen. Klittenbandjes voor een comfortabele pasvorm.
€ 22.50
www.georgekniest.nl
zeilhandschoenen

Gill Championship lange vinger

Dura-Grip stof voor flexibiliteit en duurzaamheid. Pre-vormige constructie wat aansluit bij de handvorm. Pols sluiting voorkomt onbedoeld starten van een horloge. De perfecte balans tussen grip en duurzaamheid.
€ 37.-
www.zeilhandschoenenwinkel.nl
zeilhandschoenen

Gill Championship korte vinger

Speciaal gemaakt voor een goede pasvorm. alleen voor echt kampioenen. Door het gebruik van geavanceerde materialen hebben de zeilhandschoenen veel grip en gaan ze langer mee.
€ 25.50
www.zeilhandschoenenwinkel.nl
zeilhandschoenen

Harken Black Magic lange vingers

Gemaakt van Armara leer met een dubbel verstevigde palm en een elastische rug met klitten band. Deze handschoen heeft veel grip op een schoot en word vaak gebruikt in de wedstrijdzeilsport.
€ 45.25
www.sailsupply.nl
zeilhandschoenen

Harken Black Magic korte vingers

Armara leer met een dubbel verstevigde palm en een elastische rug met klitten band. Een handschoen heeft veel grip en met open vingers, volop bewegingsvrijheid.
€ 42.25
www.sailsupply.nl