zeilpakken

Niets is zo onaangenaam als het te koud of te warm hebben op het water. De beste zeilpakken verschillen echter net zoals de weersomstandigheden en het vaargebied kunnen verschillen. In grote lijnen is een pak geschikt voor binnenwater, kustwater of de oceaan. Bijna elk merk heeft tegenwoordig een ademende stof ontwikkeld. Verwerkt in een meerlagensysteem met een membraan van bijvoorbeeld Gore-Tex, kan regen en buiswater er niet in maar condens en transpiratie er wel uit.
zeilpakken

Musto Br2 Channel broek + jas zeilpakken

Ontworpen voor de kustzeiler. Het BR2 Coastal zeilpakken bieden volledige bewegingsvrijheid. De stof maakt het mogelijk om vocht te laten ontsnappen, terwijl reflecterende details je zichtbaar maken bij weinig licht. De jas heeft een dubbele stormafdichting over de rits en een fluorescerende capuchon. Met de fleece-gevoerde handwarmzakken blijf je comfortabel, droog en op temperatuur op open water.
€ 329.-
www.georgekniest.nl
zeilpakken

Magic Marine Element 2L broek + jas

Gemaakt van een waterdicht en 10000 g/m2/24h ademend laminaat. Volledig wind- en waterdicht terwijl condens vlot wordt afgevoerd. Op de ellebogen en het zitvlak is het pak extra verstevigd met Condura. In de kraag zit een verstelbare fluororanje capuchon. Op diverse manieren verstelbaar met in totaal 5 afsluitbare zakken. Geschikt voor kustwater.
€ 458.-
www.kuipersnautic.nl
zeilpakken

XM Offshore broek + jas

Gunstig geprijsd zeilpak uit 2-Laags polyamide met vochtregulerende coating. Ademend en volledig waterdicht. Met een gaasstof voering en Cordura verstevigde ellebogen, 18 cm hoge fleece-gevoerde kraag. Verstelbare binnenmanchetten van polyurethaan zodat opspattend buiswater niet je mouwen inloopt. Verkrijgbaar in antraciet of rood.
€ 289.95
www.kroesewatersport.nl
zeilpakken

Gill OS2 offshore broek + jas

Alles wat een offshore zeilpak moet zijn. Winddicht, waterdicht en ademend biedt het bescherming in alle weersomstandigheden. Volledig getapete naden en een hydrofiele coating voert vocht snel af. Diepe cargozakken met handwarmer. Verder een fluorescerende kap en een hoge kraag voor bijna volledige gezichtsbescherming.
€ 440.-
www.correct.nl
zeilpakken

Henri Lloyd elite offshore 2.0 broek + jas

Ontworpen om de zwaarste weersomstandigheden te doorstaan. Tevens de lichtste, meest ademende offshore zeiljas. De offshore 2.0 serie is 30% lichter in gewicht en 20% meer ademend, zonder dat de waterdichtheid verloren is gegaan. Ideaal voor offshore zeilen in minder weer. Voorzien van alle features die bij een pak in deze prijsklasse horen.
€ 1213.-
www.maritiem-watersport.nl
zeilpakken

Unlimited Smock oliegoed broek + jas

Klassiek oliegoed waar beroepsvissers hun werk mee doen. Praktisch onverwoestbaar maar totaal niet ademend. Een maat groter om middels doortochten de binnenkant droog te houden is aan te bevelen. Wanneer de kleding slechts incidenteel nodig is, een betaalbaar alternatief.
€ 91.-
www.elkaregenkleding.nl