Hiswa te water 2018

De 35ste editie van HISWA te water is dit jaar van woensdag 5 tot en met zondag 9 september 2018. Deze grootste in-water bootshow te water van Noord-Europa is dit jaar voor het eerst in de Bataviahaven in Lelystad. De voorbereidingen van de 35ste editie zijn in volle gang. De Bataviahaven wordt omgetoverd tot het Walhalla voor iedere watersportliefhebber. Naast 250 nieuwe boten, waaronder 80 primeurs en een divers aanbod aan watersport gerelateerde producten worden bezoekers getrakteerd op een ruim activiteitenprogramma. Ben je er ook bij?

Veel te zien op de HISWA te water

Circa 250 boten van 2,5 – 30 meter liggen tijdens de HISWA te water aan de steigers. Op de kade een uitgebreid aanbod van nautische producten. Ook zijn er op en rond het water veel spetterende activiteiten. Ideaal als je een nieuwe boot wilt kopen, je oriënteren op de nieuwste modellen en als je de laatste trends in de (inter)nationale jachtbouw wilt ontdekken.

Op de HISWA te water zijn tal van activiteiten voor zowel jong als oud. Elke dag heeft een ander programma en er er is voor iedereen wel iets leuks te doen.

Op woensdag 5 september opent de HISWA te water gelijk al met een knal! Om 12:00 zal de burgemeester van Lelystad, Ina Adema, samen met Volvo Ocean zeilster en Olympiër Annemieke Bes de beurs openen op spectaculaire wijze. Zij doen dit door een kanon af te vuren dat ter beschikking is gesteld door het naastgelegen Batavialand Museum. Niets missen? Bekijk voor je bezoek waar je interesse in hebt en waar je eventueel voor kan inschrijven zodat je niets mis loopt. Activiteitenplanning op de HISWA vind je hier.

Botentekoop.nl is ook aanwezig

Naast alle boten, bootmerken en andere bedrijven zijn wij met Botentekoop.nl ook te vinden op de HISWA te water. Op deze twee plekken kun je ons bezoeken: bij KB-98 en bij en KO-02. Ook dit jaar hebben we weer leuke beursdames die je helpen bij onze stands. Ontvang gratis het extra dikke Botentekoop Magazine vol met nieuws, leuke artikelen en aanbod van gebruikte en nieuwe boten. Of ga op de foto en ontvang een leuke souvenir van de beurs dat je mee naar huis kan nemen.

Bezoek onze fotobooth!

Suzuki boot Ook dit jaar kun je weer een mooie prijs winnen op onze stand (bij KO-02). Ga op de foto bij onze fotobooth en je krijgt sowieso de polaroid mee als leuke herinnering aan de beurs. Maar met deze foto maak je ook kans op een geweldige prijs: de Suzuki, MX 290 ALU Black Rhino (uitgevoerd in een gelimiteerde zwarte kleurstelling, t.w.v. 849,-). Het enige wat je hoeft te doen om kans te maken op deze boot is een foto maken en wie weet vaar jij straks wel in deze boot!

Voor iedere watersport wat

De HISWA te water is de ideale plek om je te oriënteren voor de aankoop van je nieuwe boot. De HISWA te water vormt een waardevolle bron boordevol van inspiratie voor iedere watersporter.

Tijdens de beurs presenteren Nederlandse en internationale jachtbouwers meer dan nieuwe 250 boten, waaronder 80 primeurs. Van sloep tot motorjacht, van tender tot zeiljacht. Ieder type watersporter kan zijn hart ophalen bij al het moois dat aan de steigers ligt van de Bataviahaven. Meer lezen over de HISWA te water? Hier lees je er alles.

Routebeschrijving naar de HISWA

Met de auto: Vanaf de A6 neem je afslag Lelystad-Noord. Volg vanaf daar de borden “Batavia Stad Fashion Outlet”. Je kunt de auto parkeren op de parkeerterreinen van Batavia Stad Fashion Outlet voor € 3,- per dag. Deze parkeerplaatsen bevinden zich op loopafstand van de Bataviahaven. 

Met het openbaar vervoer: Met de trein reis je eenvoudig naar het NS Station Lelystad, hier stap je over op bus 3 richting Batavia Stad Fashion Outlet. Vanaf de bushalte, die op loopafstand ligt van de Bataviahaven, volg je de borden HISWA te water.

Met de boot: De ultieme manier om naar de HISWA te water te gaan is natuurlijk met je eigen boot. De vijf jachthavens in Lelystad zijn zeer betrokken bij het evenement en heten je uiteraard van harte welkom in de haven. Bekijk hier de mogelijkheden.